Zeke Cycles - Vännäs MC-Klubb bildades 1978 från att tidigare varit en klubb för 125:or, och vår första klubblokal var en grisspilta på 4H i Vännäs där de första projekten bl.a. bestod av att meka med en gammal REX Villiers 175cc (årsmodell okänd) samt baka scones. Stanken blev till slut outhärdlig varför vi lämnade 4H och spiltan för gott.
1980 fick vi en egen lokal i den gamla brandstationen Vännäsby, vi anslöt klubben samma år till SMC.

Startbild

I Juni 1987 fick vi det sorgliga beskedet om att lokalen skulle rivas, alltså påbörjades sökande efter en ny lokal igen.
Efter ett halvår hittade vi lokalen, hangaren i Vännäs läger, där kom vi tyvärr inte överens med motorhistorikerna som vi lämnade 1988.
Under några år lånade vi Ungdomsgården Ikaros i Vännäs för vår verksamhet, men det fungerade tyvärr inte speciellt smidigt så vi fortsatte hela tiden sökandet efter en egen lokal, till slut lyckades vi köpa två baracker 1992 som flyttades till det gamla tegelbruket där vi nu arrenderar en tomt. Barackerna fungerar nu som klubbkåk för Zekes och vi använder den året runt för bl.a. möten och fester. Vi har rensat upp, snickrat, målat, asfalterat och fixat gräsmatta, både klubbkåken och grillen används flitigt.
Klubben har genom åren arrangerat ca 10 egna mc-träffar på olika ställen i Västerbotten. De har alltid blivit väl besökta och omtyckta.
Vi har även arrangerat ett antal vinterfester där andra klubbar blivit inbjudna samt några bussturer till mc-mässor i Stockholm.
Zekes har varit duktiga på att visa upp sig på träffar runt om i Sverige och utomlands.
Vi har vid flera tillfällen varit största klubb och haft längsta färdsträcka, samt vunnit diverse tävlingar.

Logga in

Zeke Cycles
Vännäs MC
Ö
ppet hus från 18.00
varje helgfri tisdag

Vi Grillar, Fikar och Trivs tillsammans.

Alla Motorcyklister
är Välkomna!

Hitta till Zekes

Go to top
Med cookies gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.