Nyheter

Ulf HD electra 2014-10-29
Ulf är nöjd med sin för dagen nya motorcykel. Han har nu lämnat Honda sporttouring bakom sig för en lugnare tillvaro som "HD-biker". Detta genom ett byte till en fin HD Electra Glide Ultra Classic -05.

forsta turen 20130405 200px 01 forsta turen 20130405 200px 02

Olle och Ulf till stan och säsongspremiär med Rull-Kebab på torget. 

forsta turen 20130405 200px 03 forsta turen 20130405 200px 04
Vårpremiär för MC på Ljuslyktan Leif "fuskade" med sin Scooter!

Trots en kall mars med obefintlig snösmältning så var det tillräckligt torrt och och härligt väder för att locka till en stadstur. En Rull-Kebab på torget är sedan ett par år ett tydligt vårtecken och början på MC-säsongen.

På väg tillbaka mot Vännäs och Fredagsfikat på Ljuslyktan stötte vi ihop med SVante och hans GL1200. Den svarta "gamla Betttan" som fungerar i "ur-och- skur"!

På fiket anlände även Leif på MC. Dock i en enklare form på sin Suzuki veteranscooter. När vi som fikade denna dag skiljdes åt så dök Kurre upp. Hans tidigare K1200LT har blivit en Yamaha Custom!! Ett nedbyte? Svaret från Kurre blev, "... det är slut med touring, men jag vill ju vara med i "gänget"!"

Full kontroll av en motorcykel. Sune "Vilden" Andersson har mer att lära!

ultra every day nanoteknikDen nya Nanotekniken gör tydligen sina framsteg inom olika områden. Ultra Ever Dry är något som verkar alldeles för bra för att vara sant. En ny fantastisk nano polymer som verkar frånstötande på nästan alla substanser. Det går än så länge bara att köpa än i USA på www.ultraeverdrystore.com

SMC har vid flera tillfällen begärt mindre skyltar för MC och moped av Transportstyrelsen, TS, som lovat återkomma i frågan inför upphandling av skyltar. Det löftet hade TS glömt när man diskuterar mindre skylt på alla andra fordon, utom MC och moped, i ett frågeformulär till olika motororganisationer. Alla MC-organisationer som svarat på frågorna stödjer SMC:s önskemål!

Läs hela artikeln på SMC:s hemsida.

Underkategorier

Logga in

Go to top
Med cookies gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.
Ok