thumb_victory_cross_countryVi hälsar Bengt Norberg, Paradvägen, Vännäs välkommen som medlem i Vännäs MC.

Bengt kör en ny vacker Victory Cross Country" d.v.s. "en sån som inte din granne har"!
Ikväll var det smygpremiär på klubbkåken. Leif, Mikael, Olof, Svante och Ulf blev de som dök upp vid sextiden. Svante hade med sig ytterligare ett vedlass som blev uppkapat. Hela gräsmattan blev luftad med maskin och krattad. Asfalten sopad samt att en bräda på bron blev utbytt. Så nu är det vårstädat, i alla fall utomhus.

Vi hann även med en brasa i grillringen med den nya veden från Svante och årets första kaffe bryggt genom hushållspapper! Med ett förvånansvärt gott resultat! Så nu återstår bara städsvängen inomhus och inkopplingen av vattnet. Vi kör även smygöppning nästa tisdag.
thumb_zekar_samling_1majNio motorcyklar och 11 Zekar startade traditionsenligt från kommunhuset mot Övik och ÖMCC
zeke_1maj_bild2 zeke_1maj_bild3
Söndag 1 maj kunde ha bjudit på varmare väder! Det var 6 grader vid avfärd och sedan mest runt 8 resten av dagen. Men vi slapp i alla fall snö och regn, några stunder så värmde solen med sin närvaro riktigt skönt. Efter att vi på Statiol i Nordmaling väntat in anslutande cyklar från Umeå så var det närmare 50-talet MC som styrde kosan mot Ö-vik. Slutmålet var ÖMCC's nya fina klubblokal.
Man har fått en verkligt fin klubblokal men vi var många som saknade den fantastiskt fina miljön i hamnen som fanns utanför deras gamla klubbstuga. Ett något decimerat gäng åkte hemåt via Varvsberget, Järvec, Idbyn, Lögdeå, Nyåker med stopp för middag hos Fadh på Bjurholms Wärdshus.
Go to top
Med cookies gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.
Ok