Medlemsmöten

06-zeke arsmote 2011 tomt fat 150x117Bilden till vänster är ett av faten där smörgåstårtorna fanns innan "Vargarna" var framme och rensade allt!

Det innebär att Zeke har genomfört sitt årsmöte och därmed även bokslutet för säsongen 2011. Den 7 december deltog ca 18 medlemmar vid mötet. Dagen till ära så bjöd klubben på årsmötesfika med smörgåstårta. Årsmötesförhandlingarna var snabbt avklarade. Styrelsen fick fortsatt förtroende även för nästa år. Eller är det så att inga andra som vill sitta med i styrelsen? Men det underlättar för styrelsen att det finns många hjälpsamma medlemmar. Styrelsen hoppas kunna komma med förslag på fest och aktiviteter under början av nästa år.

01-zeke arsmote 2011 250x101

Jörgen, Ingemar, Mikael, Kent

02-zeke arsmote 2011 250x103

Katri, Mikael N, Håkan, Birgitta

04-zeke arsmote 2011 250x106

Svante, Ulf, henry, Leif, Angelica

03-zeke arsmote 2011 250x101

Birgitta, Ann, Göran, Marianne

Även den sista Öppethus-kvällen var det fullt av MC-åkare från Umeåregionen kring grillringen. Bland besökarna fanns naturligtvis våra trogna besökare Svante och Henry på plats. Efter grillsamvaron var slut så hade vi ett medlemsmöte där den gångna säsongen diskuterades, vidare kommande årsmöte samt vinteraktiviteter med bl.a. MC-mässan i Stockholm i januari.

Vi vet att några av Er som ofta besökt klubben nu även kommer att stödja verksamheten med ett medlemsskap så vi har ekonomi nog att behålla klubbkåken som är ett trevligt besöksmål och träffställe.

Slutligen vill vi Zekar tacka alla som besökt oss på tisdagskvällarna och hälsar hjärtligt välkommen igen nästa säsong. Medlemmar kommer under hösten att få information om analkande årsmöte och andra kommande vinteraktiviteter.

Logga in

Go to top
Med cookies gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.