Motorcykelsäsongen 2020 blev inte som andra år. Coronapandemin satta stopp för de flesta träffar och andra trevliga MC-aktiviteter under året.

Zeke startade öppet hus säsongen något senare i år, när vårens epidemi hade lugnat ned sig. Alla klubbkvällar genomfördes utomhus med Coronasäkrat avstånd. Även i klubbstugan gällde enkelriktat och uppmärkning för avstånd vid ev. köbildning till inköpen.  

Trots pandemin så lyckades Zeke genomföra en bra säsong med många besökare från juni till september på klubbkåken.

Zeke tog beslutet att inte fortsätta med några inomhusträffar under resten av året. Detta utan att veta att hösten och vintern skulle medföra än ännu större spridning av Corona. Även våra trevliga fikaträffar för MC-pensionärer och daglediga blev inställda, tråkigt! Med facit i hand så var det nog rätt beslut.

Trots en kort säsong så är Zekes ekonomi under kontroll. Mycket tack vare Zekes alla trogna och trevliga besökare. Era inköp av fika och hamburgare räddade ekonomin för Zeke detta pandemiår.

Den sista aktiviteten brukar normalt vara årsmötet. Pandemin har medfört att vi tagit beslutet att genomföra årsmötet under våren. Vi hoppas då att spridningen minskat och att restriktionerna lättat. Som alla förstår så blir det inga fikaträffar under tiden som pandemin fortsätter. Den medlemsfest som vi hade tänkt genomföra kan förhoppningsvis genomföras någon gång under 2021.

Ett stort tack till alla medlemmar för detta år. Ni bidrar till Zekes verksamhet på olika sätt!

Ett speciellt tack riktar Zeke till några medlemmar. Er arbetsinsats är grunden för att besökare trivs och att intäkterna kommer. Stort TACK till er!   

Avslutningsvis. Var försiktiga! Håll avstånd!  Följ de allmänna råden och restriktionerna! Vaccinera er så fort som möjlighet ges!

Vi ses under 2021
ZEKE

 

 

Logga in

Go to top
Med cookies gör det lättare för oss att förse dig med våra tjänster. Med användningen av våra tjänster tillåter du oss att använda cookies.
Ok